rrs

MEZOTERAPIJA NAKON LJETNOG GODIŠNJEG ODMORA

Iako ste se tijekom godišnjeg odmora  redovito njegovali i „mazali“   hranjivim kremama sa zaštitnim faktorima koža lica  Vam može pokazivati posljedice svakodnevnog boravka na suncu u vidu suhoće, dehidriranosti ili pojave hiperpigmentacijskih mrlja.

Željeli bismo Vas podsjetiti da u Poliklinici Hilarus možemo ukloniti ili značajno ublažiti vidljive posljedice izlaganja suncu metodom mezoterapije.

Mezoterapija je  suvremena metoda rejuvenacije i revitalizacije kože za žene i muškarce.

To je metoda kojom se uz pomoć igle u kožu  apliciraju revitalizirajući sastojci, što osigurava prelazak epidermo-dermalne granice i unošenje aktivnih revitalizirajućih sastojaka u dublje dijelove kože, gdje su oni i najučinkovitiji. Terapija je vrlo individualna, ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima.

RRS mezoterapijski kokteli, koje koristimo u Poliklinici Hilarus, namijenjeni su ženama i muškarcima različitih dobi, kojima tretiramo različite probleme na koži kao što su suha i dehidrirana koža, devitalizirana i opuštena koža,  koža sa vidljivim posljedicama pušenja, pigmentne promjene na licu (hiper i hipopigmentacije), bore na licu i oko očiju, strije, celulit i opadanje kose.

Ako ste zainteresirani  za postupak mezoterapije obratite nam se u Poliklinici Hilarus.